Sommarmåsten att köpa

shop

Det är dags att planera inför sommaren och i och med det tar vi en titt på trenderna inför sommaren inom flera kategorier så ni vet vad som behöver införskaffas, bokas, köpas och provas. 

Flera av dessa saker kan man få billigare genom att använda sig av rabatter och olika koder. Några av alternativen i den här listan har rabattkoder som man kan använda. På så sätt får man roligt samtidigt som man är snäll mot sin sommarbudget.

Boka hotellnätter

Lyxa till en weekendresa med att bo på hotell. Välj ut en lämplig stad på en karta och se vilka hotellerbjudanden som finns. Bokar man genom nätet kan man oftast få billigare pris.

Vill man göra det ännu mer spännande och lyxigt ska man boka in en utomlandsweekend. Åk bort från tors-sön och besök Louvren.

Snygga solglasögon

Skaffa de snyggaste brillorna i sommar. Trenden lutar mot 60- och 70-tal men det är fritt fram att välja efter ansiktsform och fortfarande passa in i sommarminglet på stan eller stranden. Solglasögonen ska inte vara för billiga, då är de oftast sämre funktion och blir lätt repiga alternativt så böjs de och går sönder.

Våga kosta på ett par brillor som kostar lite extra, med rabattkoder sparar man ändå pengar.

Kom igång med träningen

Träning är aldrig för sent påtänkt och under sommaren har man som flest alternativ. Man kan simma i havet likaväl som i simbassängen, man kan ta sin löprunda klockan tio på kvällen eftersom solen knappt har gått ned, och man behöver inte oroa sig för att frysa under långpromenaden.

Uppmuntra träningen med nya träningskläder som sitter rätt och bekvämt. Kläder från de större märkena, såsom Nike, har bra kvalité som håller i flera säsonger och som går att få i flera storlekar.

Sommargarderoben

Om du inte har förberett dina sommarkläder än, är det dags att plocka upp dem från källaren och se vilka som håller en säsong till och vilka man kan donera till välgörenhet.

Det finns mängder med rabatter och reor på nätet som gör shoppingen lite billigare och som kan ge en några plagg extra oavsett budget.