Vårmode

Snart är tro det eller ej faktiskt våren här, bara någon vecka kvar nu, vilket också innebär att det är läge att titta lite grann på hur våren kommer att se ut rent modemässigt. Just därför kommer här några av de allra senaste modetipsen inför de kommande månaderna.

Vad gäller plagg så ska man om man vill vara moderiktig i vår definitivt satsa på ett par byxor i så kallad bootcut-stil. För den som inte vet vad detta innebär så är det helt enkelt ett par byxor med lite mer vidd än vanligt nere vid fötterna.

Vilka färger skall man satsa på i vår då? Vitt, beiget och ljusgrått är färger som spås bli heta i vår. Överlag är det en något mer nedtonad och kallare färgskala. Dock så kommer även rosa att bli hett i vår, vilket kan ett bra tips för den trots allt vill ha lite färg.

En annan sak som också spås bli het i vår är blommiga mönster av olika slag och det oavsett om det handlar om kläder eller accessoarer.

När det kommer till just accessoarer, åtminstone vad gäller smycken, är ett bra tips att satsa på blänkande och skinande sådana, gärna i metallic.