Nya inredningstrender

När det börjar närma sig vår, så är det många som får ett sug på att göra om hemma. Det kan handla om att totalt göra om hela inredningen eller bara byta ut vissa delar.

Blommande väggar

Något som är relativt enkelt, men skapar en stor förändring i ett rum, är att tapetsera om! Här ser du hela 18 stycken olika tapeter som är extra populära nu i vår. Trender kommer och går och det gäller även tapeter. Tack vare att det finns så otroligt mycket att välja på när det kommer till just tapeter så kan man ändra ett rums karaktär totalt. Du behöver inte alltid ens tapetsera hela rummet, utan det kan räcka med en fondvägg. I vår är det främst botanik som är på tapeten rent trendmässigt, men även ”långkörare” som snygga geometriska retromönster funkar!

Natursten och kakel

Kakel är riktigt snyggt och passar perfekt för den organiska trenden, där vi hittar inspiration i rena naturmaterial som sten, trä och växter. Marockanskt kakel kan passa både i kök och i badrum. Det bästa med kakel är att det, även om det råkar vara trendigt nu, också är en klassiker som håller länge. Kakel är en investering för framtiden och ger verkligen ett elegant och lyxigt intryck. Det naturliga i både sten och kakel ger ett härligt intryck och är inte bara snyggt att se på utan även enkelt att hålla rent.

Fototapet

En annan trend när det gäller tapeter är att använda sig av så kallade fototapeter. Du kan nu få ett rum med dina egna bilder, eller välja mellan mängder av motiv. Det finns allt från Söderhavet till fjällstuga. Många företag har stora databaser med bilder, samt möjligheter för dig att ladda upp din favoritbild och få den i form av en tapet. Välj någon av dina bästa bilder och skapa en fotovägg verkligen är personlig. Våga testa detta då ni kommer att uppskatta er vägg enormt och minnas tillbaka till den dagen då fotot togs. Det kan vara en solnedgång eller en vacker utsikt!