De små prylarna du inte trodde du behövde

I vårat konsumtionssamhälle så kommer tillverkare konstant på nya produkter som först verkar absurda men som efter användning blir ovärderliga. Här kommer en lista på några av de sakerna som bäst passar in i den kategorin just nu.

Minikyl

Att alltid ha kall dricka eller ramlösa vid skrivbordet är något som kan öka effektiviteten något enorm. För det första så sparar du på en hel resa till kylen i köken och socker är dessutom bevisat koncentrationshöjande.

Minikylar finns i många olika varianter men en modell tar allt ett steg längre. Denna lilla skapelse rymmer bara en enda dricka och drivs med hjälp av strömmen från en USB port. Liten nog för att ha stående på skrivbordet, stor nog för att kyla din favoritdryck.

prylälskare

Hållare till mobiltelefonen

Ett portabelt ställ till mobiltelefonen kanske inte är något de flesta har tänkt att de behöver. Trots det så är det extremt behändigt i många situationer och en perfekt liten present till sig själv eller någon annan behövande. Stället gör det möjligt för dig att se på film utan att hålla i telefonen, använda telefonen som receptbok i köket eller för att helt enkelt videochatta utan att behöva hålla i telefonen.

Sodastream

Att kolsyra sin egen dricka eller vatten är något som verkligen har blivit populärt på senare tid på grund av många olika anledningar. Den främsta är kanske på grund av den enorma mängd kritik som riktats mot buteljerat vatten. Med sodastreamen kan du dessutom skapa dina egna drycker eller drinkar. När maskinen levereras så står det klart och tydligt att maskinen inte får användas till att kolsyra annat än rent vatten men det finns folk som har försökt med allt från mjölk till whiskey.