Skapa ett fylligare hår

 

De flesta av oss vill nog ha mer volym på håret. Vi stylar med fön och produkter som ska göra håret fylligare men som egentligen bara sliter på håret. Det finns dock andra lösningar.

Löshår som alternativ

Förr var löshår och peruker något som faster Hilda bar och det var väldigt uppenbart att det inte var hennes egna hår. Peruker till exempel såg alltid väldigt stela ut och toupéer som farbror Gösta kanske valde hade en tendens att flyga iväg med minsta pust av vind.

Numera finns betydligt bättre lösningar. I många fall är det ingen som kan se skillnaden på ditt egna hår och löshåret. Dessutom finns olika kvaliteter av löshår och också olika sätt att använda dem.

Var hittar jag detta?

Numera finns det mesta att hämta online och löshår är inget undantag. Kolla in hos Poze exempelvis och titta på alternativen de erbjuder. Du kan skaffa dig bitar av löshår som du bara fäster i ditt eget hår och stylar. Eller till exempel hårförlängningar som tejpas fast eller till och med keratinförlängningar.

Vissa metoder kräver lite mer kunskap än andra men du kan även hitta verktygen du behöver för proffsiga förlängningar online. Dessutom finns alla produkter du behöver för att ta hand om ditt nya hår. Värt ett besök!