Hitta billiga resor

flyg
Att resa är ett nöje som för många innebär en paus från vardagens stress. Man får några dagar eller veckors frihet där man slipper tänka så mycket på alla måsten. Här ska vi ge några tips på hur du kan se till att dessa värdefulla dagar inte behöver bli så dyra.

Hur man vill resa beror ju givetvis på vilken typ av person man är och vilken typ av familjesituation man är i. Är man småbarnsförälder och åker bort en vecka så kanske man inte föredrar att bo på ett billigt hostel bara för att det är billigt. Oavsett, så kommer här två av våra bästa tips på hur du kan göra din resa så billig som möjligt.

  • Flygbiljetter – Sök på många olika typer av flygbolag. Kolla inte bara på de stora resesöksidorna, de innehåller inte alltid alla erbjudanden. Ett tips är att kolla på lågprisbolag som Norwegian, Ryanair och liknande. Men då och då kommer det också upp erbjudanden från till exempel SAS.
  • Hotell – Gemensamt för både flyg och hotell är att det nästan alltid är en fördel att vara ute i god tid, men hotell mer än flyg, eftersom det ofta kan dyka upp sistaminutenbiljetter osv. Hotell kan vi rekommendera att du bokar via någon stor hotellbokningskedja, t.ex. Hotels.com, där får du både information, dessutom finns det ofta fina rabatterbjudanden där.