En perfekt present till flickvännen

Par som leker på stranden

Med förutsättning att du har en viss koll på din flickväns storlekar, eller att du på ett smidigt sätt kan luska rätt på den information du behöver, är ett roligt presenttips som passar bra såhär års bikinin eller baddräkten. Sommaren är minst sagt i antågande och då gäller det att vara ordentligt utrustad för vad som komma skall.

En perfekt present i tider som dessa är att överraska din flickvän med en ny bikini eller baddräkt. Det viktiga är att du lägger ner lite tid efter att hitta något som du tror att hon faktiskt kommer uppskatta och att du inte bara väljer första bästa.

Tänk på hur hon tidigare gillat att klä sig när ni varit på stranden både sett till skurningen och typen av badplagg. Färgmässigt kan du vara lite mera vågad, men undvik de färger som du vet med dig att hon inte riktigt gillar. Om du har svårt med storlekarna kan ett utav de bättre tipsen vara att prata med någon utav hennes nära vänner. Tjejer har oftast betydligt bättre koll på sådant än män.

Ett väldigt snyggt märke, med många bra produkter för stranden och sommaren, inte bara bikinis och baddräkter, är PHAX Swimwear. De menar själva att risken är stor att måhända en och annan paparazzi dyker upp om du bär något från deras olika kollektioner, något som vi varken kan bekräfta eller dementera!

Känner du dig extra generös, har du med andra ord ett perfekt läge att överösa din flickvän med kläder som hon med allra största sannolikhet kommer älska, och så även du själv.

Kom ihåg att även du behöver badkläder till sommaren. Stayhard.se är en sida som valt att fokusera sitt utbud helt åt det manliga hållet, med ett riktigt snyggt utbud på herrkläder, där du kan välja och vraka bland badbyxor i absoluta toppklass.