Goda presenter på nätet

Idag går det att köpa nästan vad som helst på nätet. Oavsett om det är lila pärlhalsband till pudeln eller delikatesser från köttdisken. Att köpa livsmedel online har ökat i popularitet och därmed även lyxiga goda presentförpackningar.

En mycket vanlig ätbar present är delikatesskorgen. Det är en uppskattad gåva oavsett om det är en födelsedagspresent eller för att fira examen. I ett samhälle där de allra flesta har allt de behöver är de goda presenterna en bra lösning. Delikatesskorgarna går att beställa på flera olika onlinebutiker och fördelen är att även utkörning kan beställas så att presenten kan levereras oavsett om man bor långt från födelsedagsbarnet eller inte.

postkaka

En relativt ny smakrik present att köpa online är Postkakan. Det är som namnet säger, en kaka, eller snarare en tårta, som går att beställas online och skicka till en vän som present. Postkakan finns i många olika smaker och utföranden bland annat, postnöt och apelsintryffel. Tårtan bakas på företagets bageri i Husum, Västernorrland och skickas sedan direkt hem till rätt brevlåda. En riktigt rolig gåva.

blommogramEn annan god present som är mycket uppskattad är ett chokladogram. Precis som ett blommogram väljer köparen vilken produkt som ska beställas och kan göra hela beställningen online. Det är även möjligt att lägga till ett grattiskort med önskad text eller varför inte krydda presenten med en biobiljett och en liten nallebjörn.

Blommogrammet leder än så länge på topplistan över hemlevererade presenter men de goda presenterna börjar komma allt starkare. Bland dessa finns bland annat chokladogram, godispaketet, glassogram och de stora delikatesskorgarna. Fördelen är att man vet att man alltid köper en uppskattad present – om man vet vad personen har för smak förstås…